wikileaksOrganisationen Wikileaks är nu under ständig attack för handlingar som journalister alltid har utfört. Vad man än tror om risker och resultat av deras arbete så måste man stödja deras rätt att fortsätta sitt arbete. Om någon anser att deras handlingar är olagliga så får de anmäla dem, inte attackera dem. För att försvara webbsidan så har den lagts upp på över tusen speglar (mirrors) på nätet, och ny, opublicerad information, har lagts upp på bland annat The Pirate Bay i krypterad form.

Om man vill besöka Wikileaks webbsida så är det stor risk att tidigare www-adresser inte fungerar. Det enklaste är att söka efter Wikileaks för att få upp en sida som inte är stängd av olagliga attacker.

Visa dit stöd! Diskutera, debattera, donera! Wikileaks har utsatts för ekonomiska attentat från VISA, Mastercard och Paypal som utan orsak har stoppat tidigare avtal. Men på Wikileaks hemsida finns info om hur du donerar. Det finns också en underskriftkampanj på http://www.avaaz.org/en/wikileaks_petition/?slideshow. Det ursprungliga målet på en halv miljon underskrifter har redan passerats!

Just nu är det folk i USA som anser att man borde döda de som arbetar med Wikileaks. När man har sett videoklippen på Wikileaks hemsida så måste man ta hoten på allvar. Visa ditt stöd för att stoppa dessa vansinniga mördare!!