Bildinfo: Random Thoughts av Mahua Sarkar. Openclipart.orgFrån och med idag kan du skriva kommentarer här på Databiblioteket. Det är en sån där grej som planeras men aldrig blir av. Vet inte vad som hände, men nu är det på plats.
Under åren har jag fått en hel del epost från sidans besökare, så nu hoppas jag att ni ska komma med massor av intressanta kommentarer. Kom igen då! Jag sitter här och väntar på den första kommentaren!! Skynda skynda!! Kanske du har några frågor om årets FSCONS?? Kör på.

 

Nu är det inte lång tid kvar tills FSCONS 2017 startar!!

För er som är intresserade av Fri programvara, aktivism, programmering OCH att träffa folk, så blir det party på både fredag och lördag.
Imorgon FREDAG den 3 november träffas vi klockan 18:00 och värmer upp på Escape som ligger i anslutning till konferensen. Här blir det Quiz, pizza och något gott att dricka.


FSCONS 2017 fest på Hackeriet På LÖRDAG den 4 november blir det livat på HACKERIET från klockan 20:00. Det är ett slutet sällskap enbart för besökare på FSCONS, så det är viktigt att du ANMÄLER DITT INTRESSE på https://www.meetup.com/hackeriet/events/244483260/

 

fscons 2017Nu är det bara dagar kvar till årets bästa konferens! I år håller de för första gången till i Oslo. Hit kommer en rad intressanta föreläsare och pratar om bland annat Fri programvara, hacking, digital aktivism och censur. Missa inte detta. Det finns fortfarande  biljetter till dig på webbsidan: https://fscons.org/

GNOMEIdag den 15 augusti 2017 är det 20 år sedan utvecklarna Miguel de Icaza och Federico Mena Quintero publicerade meddelandet som blev startskottet för skrivbordsmiljön GNOME:

"We want to develop a free and complete set of user friendly applications and desktop tools, similar to CDE and KDE but based entirely on free software."

 Sedan dess har GNOME utvecklats till en populär skrivbordsmiljö som används av många GNU/Linux-distributioner och även andra operativsystem.

Läs GNOMEs egen text om firandet: https://www.gnome.org/news/2017/08/twenty-years-strong/

Underkategorier

Rörliga bilder av alla de slag.